RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Єфремов визнав свою провину, але йому все одно загрожує великий термін

На засіданні суду в Москві 3 вересня актор Михайло Єфремов визнав свою провину в скоєнні ДТП, в результаті якого загинула одна людина.

Про це повідомляють російські ЗМІ,

"У мене заява. Визнаю свою провину", - сказав Єфремов.

Прокурор заявила, що вина Єфремова в ДТП зі смертельним результатом доведена. Аварія сталася на очах у багатьох свідків. Держобвинувач зазначила, що Єфремов перевищив максимальну швидкість на 25 км, виїхав на зустрічну і не вжив заходів для зменшення швидкості.

Прокурор попросила для Єфремова 11 років колонії загального режиму і зазначила, що ніхто не почув каяття актора і визнання ним провини в ході процесу.

"Єфремов розкаявся нещиро в скоєному ним ДТП. Вважаю, що виправлення Єфремова можливо лише в умовах ізоляції від суспільства", - заявила прокурор.

Адвокат потерпілих сказала, зачитуючи свідоцтва провини Єфремова: "Однак, Михайло Олегович весь цей час намагався перекласти свою провину на медичних працівників, експертів і навіть загиблого Сергія Захарова. Таким чином, ми бачимо, що Єфремов готовий скористатися будь-якою лазівкою, щоб уникнути покарання".

Як повідомляв "Апостроф", в кінці серпня Єфремов заявив в суді, що не винен в смертельному ДТП в Москві.