RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Азербайджан завдав нових ударів по столиці Карабаху: відео з міста

В адміністративному центрі Нагірного Карабаху, де в кінці вересня загострилося військове протистояння між Вірменією та Азербайджаном, місті Степанакерті знову чутно вибухи від обстрілів азербайджанської армії, на всіх вулицях відключено освітлення і звучать сирени повітряної тривоги.

Відповідне відео з міста в суботу, 3 жовтня, опубліковано в Telegram-каналі Mash.

Як сказано в підписі до опублікованих кадрів, Степанакерт повністю занурився в пітьму - у всіх будинках міста вимкнено електричне освітлення.

За інформацією кореспондента видання, по столиці Нагорного Карабаху було нанесено декілька ударів. У місті продовжує працювати повітряна тривога.


Тим часом президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив у Twitter, що військові підрозділи зайняла село Мадагіз - це менш ніж півтори години їзди від Степанакерта. У своєму твіті азербайджанський лідер заявив, що повертає населеному пункту його азербайджанську назва - Суговушан.

Як повідомляв "Апостроф", в Нагірному Карабасі в суботу, 3 жовтня, продовжувались бої на всій протяжності лінії фронту, особливо інтенсивні бойові дії - на північному і південному напрямках.