RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Вірменія заявила про страшний удар по Карабаху, все навколо охопило полум'я: фото і відео "пекла"

В ніч на 11 жовтня в Нагірному Карабасі, де з кінця вересня загострився збройний конфлікт між Азербайджаном і Вірменією, азербайджанські війська обстріляли населені пункти невизнаної республіки, незважаючи на досягнуті домовленості про режим припинення вогню. В результаті обстрілу зруйновано житловий будинок і господарські споруди, жертв немає.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу SputnikArmenia.

Про обстріл Степанакерту, Мартуні, Шуші та низки сіл азербайджанськими збройними силами повідомив прес-секретар глави невизнаної НКР Ваграм Погосян.

В результаті удару ЗС Азербайджану загорівся хлів приватного будинку в Степанакерті. Власник однієї з ділянок, де впали азербайджанські ракети, заявив, що ніхто з мешканців не постраждав, проте іскри від вибуху перекинулися на розташований неподалік сарай, внаслідок чого він повністю згорів.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

За інформацією служби з надзвичайних ситуацій Нагірного Карабаху, о 23:18 за місцевим часом в Степанакерті була оголошена повітряна тривога, в ході якої противник завдав удару по одному з передмість столиці республіки. Близько 2-ї години ночі обстріл Степанакерту відновився - в небі видно спалахи, в місті сталося 5-6 вибухів.

Як повідомляв "Апостроф", перемир'я між Вірменією і Азербайджаном, яке планували почати з 12:00 10 жовтня, так і не почалося. Про це повідомили обидві сторони конфлікту.