RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Азербайджан показав відео нищівного удару по Карабаху: піднявся чорний дим

В ніч на 11 жовтня вірменська армія спробувала відбити раніше втрачені позиції в напрямку Гадруту і Джебраїлу та отримала адекватну відповідь.

Відповідне відео опублікувало Міністерство оборони Азербайджанської Республіки на YouTube.

"В результаті дій азербайджанської армії було знищено велику кількість сил противника на різних напрямках фронту, а також 5 танків Т-72, 6 гаубиць Д-20 і Д-30, 5 вантажівок з боєприпасами, 11 інших машин, 3 БМ і 21 реактивна установка "Град", 5 самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика", 8 систем ППО і радіолокаційна станція ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в результаті бойових дій основні сили і засоби вірменської армії були серйозно пошкоджені, а зброя і боєприпаси заінчуються.

"Збільшилася кількість військовослужбовців, які залишають бойові позиції 1-го, 5-го і 9-го мотострілкових полків. Військова поліція безсила примусово повернути таких солдатів в окопи. Згідно з повідомленням, заступник командира 1-го мотострілецького полку підполковник Артак Ванян був серед убитих в армії противника, що зазнала важких втрат. В даний час наші війська мають оперативну перевагу на всьому фронті ", - додали в Міноборони Азербайджану.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 11 жовтня в зоні збройного конфлікту між Азербайджаном і Вірменією в Нагірному Карабаху, вірменські війська завдали удару по території Азербайджану. Повідомляється про п'ять загиблих і 17 поранених.