RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Азербайджан заявив про знищення ракетного комплексу Вірменії - прогримів страшний вибух

В порушення досягнутих раніше домовленостей про припинення вогню, між Вірменією і Азербайджаном триває війна за Нагірний Карабах. Азербайджан повідомив про знищення ракетного комплексу Вірменії.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Міністерства оборони Азербайджанської Республіки.

"14 жовтня близько 8:36 було зафіксовано розміщення вірменськими збройними силами чергового оперативно-тактичного ракетного комплексу з балістичними ракетами в прикордонних районах Вірменії поблизу окупованого Кельбаджарський району Азербайджану", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ракети були націлені на Гянджу, Мінгячевир і інші міста Азербайджану. Вони могли привести до втрат серед мирного населення та зруйнувати цивільну інфраструктуру. Азербайджанська армія точним випереджувальним ударом знищила ракетний комплекс.

"Раніше о 01:00 ночі точним ударом було знищено оперативно-тактичні ракетні комплекси, виведені на стартові позиції на тому ж напрямку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Азербайджан заявив, що взяв під контроль населений пункт Гадрут, однак Вірменія спростовує цю інформацію.