RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Помста за Гянджу: Азербайджан знищив військові об'єкти в Нагірному Карабасі, відео

Підрозділи азербайджанської армії в суботу, 17 жовтня, нанесли потужні удари по військових об'єктах на території Нагірного Карабаху. Раніше керівництво країни пообіцяло таким чином відреагувати на обстріли азербайджанського міста Гянджа, де загинуло багато мирних жителів.

Відео знищення військової техніки та інфраструктури супротивника опубліковано на офіційному сайті міністерства оборони Азербайджану.

Як сказано в повідомленні, які супроводжують зняті кадри, авіаударами було розгромлено склади пально-мастильних матеріалів та боєприпасів, а також знищено бронетехніку.


Раніше помічник президента Азербайджану Хікмет Гаджієв на онлайн-брифінгу заявив, що ударом по військових об'єктах буде дано відповідь на обстріли міста Гянджа.

"Цивільні цілі та цивільні особи не є цілями для Азербайджану", - запевнив він.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися нові фото з міста Гянджа, який в ніч на 17 жовтня обстріляли з ракет, Азербайджан звинувачує в цьому Вірменію.

Як повідомляв "Апостроф", незважаючи на угоди про припинення вогню між Вірменією і Азербайджаном триває війна за Нагірний Карабах. Азербайджан показав кадри знищення зенітно-ракетного комплексу С-300 збройних сил Вірменії.