RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У катастрофі загинув начальник головного Діда Мороза Росії: фото і всі подробиці

У вівторок, 20 жовтня, під час аварії вертольота в Вологодської області (Росія) загинув Олег Васильєв - гендиректор акціонерного товариства "Дід Мороз", яке забезпечує діяльність садиби головного російського Діда Мороза у Великому Устюзі.

Про це повідомили на порталі "Вологда-пошук".

Подія трапилася близько полудня. Біля населеного пункту Бобровське в річку Сухона впав легкомоторний вертоліт марки Робінсон Р-44, який належить вертолітній компанії "Аеросоюз" і здійснював рейс за маршрутом Вологда - Великий Устюг.

Під час аварії повітряне судно зачепило дроти лінії електропередач, без електрики залишилося близько тисячі жителів трьох сіл. Причини катастрофи поки невідомі.

За офіційними даними, на борту чотиримісного вертольота були зареєстровані 2 людини - пілот і Олег Васильєв. Джерела російських інформагенцій в екстрених службах стверджують, що пілот вижив, хоча і отримав серйозні травми.

Повідомляється також про ще одного загиблого, про особу якого немає поки достовірної інформації. Оскільки у воді поряд з місцем аварії було також виявлено паспорт неназваною жінки, передбачається, що, очевидно, на борту вертольота було четверо людей.

Після падіння вертоліт продовжував дрейфувати по річці. Човни рятувальників повинні відбуксирувати його до берега.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Тверській області (Росія) під час проведення планового навчально-тренувального польоту зазнав аварії літак Су-30. За повідомленнями на військових форумах, він був випадково збитий іншим літаком під час тренувального спарингу з повітряного бою.