RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Азербайджан завдав потужного удару по позиціях Вірменії, знищено казарми і техніку: відео

У Нагірному Карабасі в порушення укладеного між Азербайджаном і Вірменією перемир'я, яке повинно було розпочатися 26 жовтня, у четвер, 5 листопада, азербайджанські війська завдали потужного удару по позиціях Вірменії, в результаті якого було знищено військові казарми і бойову техніку.

Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони Азербайджану Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin rəsmi, де опублікували відповідне відео.

Як стало відомо, азербайджанські війська провели військову операцію на Тертерському напрямку фронту, в ході якої було завдано серйозної шкоди військовій інфраструктурі вірменської сторони.

"В результаті артилерійських ударів по противнику були зруйновані штаб 7-го гірськострілкового полку 10-ої гірськострілецької дивізії, солдатські казарми, декілька одиниць автомобільної техніки з боєприпасами і інша військова інфраструктура збройних сил Вірменії в селі Тонашен", - йдеться в повідомленні.

В Міноборони Вірменії оприлюднене відео та інформацію про атаку поки не прокоментували.

Як повідомляв "Апостроф", раніше військові Азербайджану повідомили про знищення зенітної установки армії Вірменії в Нагірному Карабасі.