RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

З даху багатоповерхівки на позашляховик впала бетонна плита, перетворивши його на купу металу: момент потрапив на відео

У четвер, 19 листопада, в місті Владивосток (Росія) на автомобіль Nissan X-Trail з даху впала бетонна плита. Автомобіль отримав значні пошкодження, а водій, який в цей момент зчищав з машини сніг, встиг відскочити в останній момент.

Про це розповідає "Медуза".

Інцидент потрапив на запис камери спостереження на будинку. На ньому видно, як чоловік чистить машину від снігу, потім дивиться вгору і відскакує - через секунду на автомобіль падає величезна плита.

За словами власника авто, він почув "скрегіт нагорі" і відразу відбіг. Постраждалий Nissan X-Trail він купив всього два тижні тому. Тепер автомобіль не підлягає відновленню. Власник має намір звернутися до суду з вимогою компенсації збитків.

"Ще навіть переоформити не встиг. Машина дорога, 600 тисяч віддав за неї. Копив на неї, шкода. Я її в порядок привів, бампера поміняв. Всю душу в машину вклав", - сказав він.

Водій додав, що після інциденту користувачі інтернету почали переводити йому невеликі суми грошей на нову машину, і за кілька годин накопичилося кілька тисяч рублів. Він подякував усім за підтримку і додав, що не сумує.

"Сталося і сталося, я не сумую, тримаюся бодрячком", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", 31 жовтня, в Дарницькому районі Києва будівельний кран впав на автомобіль. На щастя, в цей момент в машині не було ані водія, ані пасажирів.