RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На території Кремля наклав на себе руки особистий охоронець Путіна: перші деталі і фото

На території Кремля в Москві просто під час служби застрелився співробітник Федеральної служби охорони (ФСО) Росії Михайло Захаров. Його підрозділ відповідає за особисту охорону президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За словами колег Захарова, причиною його загибелі могло стати байдуже ставлення керівництва ФСО до умов його роботи, а також численні переробки, - в одну з останніх змін він був змушений перебувати на роботі понад 15 годин.

Вони додали, що через гостру нестачу кадрів, останнім часом в ФСО почастішала практика переробок. Часто співробітникам доводиться працювати не тільки в свою зміну, а й за колег, що звільнилися. Ці додаткові години роботи не оплачуються, стверджують на умовах анонімності співробітники.

Раніше, накопичивши достатню кількість переробок, можливо було вийти достроково на пенсію, наприклад, на рік раніше. Однак зовсім нещодавно цю практику скасували і керівництво ФСО повідомило співробітникам, що всі їхні "додаткові години" обнуляються.

Дружині Захарова не повідомили про причини смерті чоловіка, їй не розповіли про те, що він наклав на себе руки. Керівництво Михайла повідомило їй лише про факт смерті, без подробиць. За словами рідних, останнім часом він не жив разом з дружиною і мав уже в грудні розлучитися з обопільної згоди.

Як повідомляв "Апостроф", 1 листопада, у Володимирській області Росії чоловік підірвав себе на ринку через ревнощі, крім нього, постраждало ще двоє людей.