RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії символ 2021 року зліпили з гною - бик відрізняється "спецефектом": фото і відео

В Якутії (Російська Федерація) місцевий майстер Михайло Боппосов створив з гною символ наступаючого 2021 року за східним календарем - скульптуру Бика, з ніздрів якого йде пара.

Про це повідомили в місцевому виданні News.Ykt.Ru, опублікувавши фото і відео цього специфічного витвору.

У коментарі журналістам Михайло Боппосов сказав, що присвячує цю роботу своїм ровесникам-одноліткам, яким в рік Бика виповниться 60 років, а також медикам, які борються з коронавірусом.

"Моя скульптура топче ногами коронавірус, і я сподіваюся, що наступного року світ поборе цю підступну хворобу. Користуючись нагодою, хочу висловити величезну подяку колективу хірургічного відділення Майїнської центральної районної лікарні: цього року я зламав руку і лікувався там, лікарі дуже уважно і з душею ставляться до кожного пацієнта", - сказав він.

Майстер з Таттинського улусу раніше прославився своїми незвичайними скульптурами, які він виконує з екологічного матеріалу - гною.


"Дочекалися! Боппосов везе на презентацію своє нове творіння!" - прокоментували появу чергової скульптури земляки автора.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії демонтували пам'ятник засновниці селища Нова Аленовка, який своїм моторошним зовнішнім виглядом лякав місцевих жителів і всього за два дні після відкриття став справжньою місцевою визначною пам'яткою