RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Собака тут найадекватніша: мережі вразив кадр інтерв'ю з Лукашенком

В мережі продовжують обговорювати інтерв'ю, яке невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко дав російській журналістці, під час якого його упіймали на порушенні правил дорожнього руху. Цього разу користувачів вразив кадр з спільної вечері у Лукашенка вдома.

На це звернув увагу у Twitter російський журналіст Олексій Захаров.

Лукашенко розповів Наїлі Аскер-заде про те, як працює цілодобово, що його єдиний друг - президент РФ Володимир Путін і що Білорусь повинна бути ближче до Росії, пише "Meduza".

"Західні санкції не засмучують, я звик. Відмова Заходу визнати підсумки виборів мене не вбиває", - додав Лукашенко і заявив, що Світланою Тихановською управляють з США.

Також Лукашенко заявив, що "не тримає зла" на президента України Володимира Зеленського, "але з коліна я б з ним не вітався".

Приїхавши додому до Лукашенка, розмова продовжилася за столом, де Лукашенко і його син Микола пригощали журналістку млинцями. Але найбільше користувачів мережі вразив епізод, коли на столі поряд з продуктами і столовими приборами бігала собака.

В мережі з цього приводу залишили чимало уїдливих коментарів.

"Собака на столі, звичайно, перебір і нехтування нормами гігієни. Не здивуюся, якщо у них глисти", "Собака тут найадекватніша", Декорації а ля "Колгоспник в хаті". Найбільше виділяю гіпсокартонну піч з чавунними (але це не точно) чайниками", "Це сюр", "Собачка мила, все інше огидно", "Тож не дивно, що він перехворів короною", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Олександр Лукашенко заявив, що не покине президентський пост, поки про це його не попросить останній ОМОНівець. Таку умову своєї відставки він висунув під час виступу перед силовиками.