RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Мешканка Росії біля дитячого майданчика натрапила на кобру, фото

Мешканка російського міста Волгограда Інга Іванова у дворі житлового багатоповерхового будинку знайшла мертву змію завдовжки близько 40 сантиметрів.

Про це в суботу, 30 січня, вона написала на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відповідні фото.

За словами жінки, вона вигулювала собаку на вулиці Гагаріна, коли виявила на асфальті біля дитячого майданчика мертву змію. Спершу вона прийняла її за іграшку, проте, придивившись, зрозуміла, що помилилася і перед нею - справжня кобра. Змія була довжиною близько 40 сантиметрів, смарагдово-зеленого кольору і з характерним "капюшоном".

Опублікувавши фото, жінка запропонувала користувачам мережі висловитися з приводу того, яким чином змія опинилася на цьому місці.

"Я люблю тварин, тому не побоялася взяти її в руки і розглянути. Припускаю, вона могла втекти від господарів і потрапити під колеса машини, так як травми типові", - написала вона.

У коментарях під постом думки розділилися: хтось вважає, що кобра була домашньою і її викинули господарі, а деякі припускають, що причина появи екзотичної змії - зміни клімату.

"Чим більше знищуємо дерева, тим клімат суші і спекотніше ... Зміям таке до вподоби ..." - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", група дослідників зі Смітсонівського інституту (США) і В'єтнамської академії наук натрапили на унікальну змію з бузково-антрацитовим забарвленням.