RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

У Росії чоловік обезголовив вагітну дружину і по-звірячому вбив її батька: деталі трагедії

У Пермі (Росія) розігралася страшна трагедія - чоловік відрізав голову вагітній дружині, а потім зарізав її батька.

Про це повідомляє Telegram-канал 112.

Трагедія сталася на вулиці Єсеніна.

"Перехожі знайшли біля під'їзду однієї з багатоповерхівок тіло літнього чоловіка в калюжі крові. Викликали поліцію. Ті піднялися в квартиру, де жили родичі вбитого, але там на них чекала ще більш страшна картина - обезголовлений труп молодої жінки і стільки крові, що вона протекла в квартиру поверхом нижче", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що через кілька годин правоохоронці затримали чоловіка загиблої Шохназара Шосафарова. Виявилося, що 21-річна жінка збиралася з ним розлучитися, через що чоловік близько місяця виношував план її вбивства.

За попередніми даними, чоловік завдав дружині кілька поранень ножем, після чого відрізав голову. Звіряча розправа сталася на очах дітей - 1,5 років і 4 місяців від народження. Після цього чоловік подзвонив батькові вбитої дружини, покликав на розмову і завдав йому кілька смертельних ножових поранень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії в батьківському чаті виник конфлікт між батьком і матір'ю шестикласників. Чоловік затриманої разом з її братом знайшли чоловіка і жорстоко побили його, через кілька днів він помер.