RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

У Росії п'яний водій влаштував масштабну ДТП - двоє людей загинули на місці: відео моменту аварії

Рано-вранці в неділю, 25 квітня, в Хабаровську (Росія) п'яний водій протаранив п'ять автомобілів, в результаті чого двоє людей померли на місці і ще один отримав травми.

Про це повідомляє Telegram-канал "112".

Чоловік, виїжджаючи з нічного клубу на Toyota Land Cruiser, ледь не збив колону військовослужбовців, які готувалися до параду. Співробітники ДПС спробували його затримати, почалася гонитва.

Водій проїхав зустрічною смугою на червоне світло і в'їхав в авто літньої пари. Їх машина перекинулася, подружжя померло від отриманих травм на місці. Після чого водій зачепив ще два припаркованих автомобіля, в результаті чого постраждала ще одна людина.

Коли ж п'яного водія все ж наздогнали, він переліз на заднє сидіння і заявив, що його за кермом не було. Водія звуть Віктор Малафєєв. Він керівник фірми "Скрап Фар Іст". Автомобіль він взяв у фірми два тижні тому, щоб поїздити на ньому у справах.

Компанія управляла активами затриманого губернатора Хабаровського Краю Сергія Фургала. Деякий час назад на фірму подали позов - з неї хочуть стягнути 500 млн рублів (близько 185 639 600 грн).

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в місті Новочеркаськ Ростовської області Росії сталася страшна аварія, яка забрала життя п'яти молодих людей, ще один потерпілий потрапив до реанімації.