RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії до 9 травня влаштували дитяче "шоу" з кладовищем: мережі шокувало фото

У російському місті Лихославлі (Тверська область) на честь святкування Дня перемоги 9 травня підготували дитячу виставу, під час якого діти зображали могили полеглих червоноармійців.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці російський блогер Рустем Адагамов, відомий під своїм ніком в Живому Журналі як drugoi.

Як видно на опублікованому знімку, під час святкової вистави на сцені, прикрашеній плакатом до 9 травня, діти в уніформі бійців Червоної армії опускаються на коліна і пригинають голову, піднявши над собою "стели" з іменами загиблих. Таким чином вони зобразили кладовище, де поховані загиблі у Другій світовій війні червоноармійці.

"Парад малюкових військ, а тут малюкове кладовище - діти зображують могили полеглих (!). Хтось повинен зупинити це безумство. Країна зовсім здуріла", - написав у підписі до знімка російський блогер.

У коментарях користувачі мережі обурюються черговим російським "побєдобєсієм", в якому безсоромно використовують дітей.

"Це вже переходять всі межі розумного... Народ втратив розум і залишилося тільки прогинання..., але заради чого такий прогин????" - дивуються коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в столиці Російської Федерації місті Москві, біля стін Кремля, де зазвичай проходить військовий парад з нагоди Дня перемоги 9 травня, було помічено дивний автомобіль з вежею і дулом, як у танка, на якому був напис "Бойова подруга ".