RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

У Росії чоловік по-звірячому вбив двох дочок і дружину, а після наклав на себе руки: фото

У місті Щелково Московської області місцева поліція розслідує потрійне вбивство: 40-річної жінки та двох дівчаток 11 і 17 років. Імовірно, вбивцею став глава сім'ї 42-річний уродженець Таджикистану Фіруз Єров. За попередніми даними, після розправи чоловік наклав на себе руки.

Про це повідомляє Telegram-канал "LIFE SHOT".

Правоохоронці вважають, що Єров міг вбити свою дружину і дітей в результаті сварки через ставки на спорт. Трагедія сталася наприкінці квітня. Діти були на домашньому навчанні, а жінка займалася домашнім господарством. Тому їх пропажу помітили тільки через місяць. Сам Єров був керівником управління департаменту розвитку в телекомунікаційній компанії.

Фото: LIFE SHOT

Фото: LIFE SHOT

Фото: LIFE SHOT

На жінці і школярках виявили колото-різані рани в області грудей. У батька ніяких тілесних ушкоджень не було, але поруч лежала порожня пляшка з-під оцту.

Про сім'ю Єрових відомо, що вони більше десяти років тому отримали громадянство РФ. Спочатку орендували квартиру в Москві, а потім перебралися в Підмосков'я.

Фіруз був ігроманом. Він часто сварився з дружиною через накопичені борги. Швидше за все, діти під час конфлікту попалися батькові під руку.

Поліція припускає, що Єров наклав на себе руки не відразу. Він кілька днів жив поруч з тілами дружини і доньок. Разом з порожньою пляшкою з-під оцту знайшли велику кількість недопалків.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Кривому Розі 17-річний хлопець підпалив свою вагітну дівчину.