RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Росії жінка померла біля лікарні - тіло пролежало шість днів: відео

У місті Сиктивкар (Росія) жінка поступила в лікарню з травмою голови, їй обробили рани і відмовилися госпіталізувати, після чого вона вийшла з лікарні і неподалік померла в зеленій зоні, де її тіло пролежало шість днів.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

49-річна Олена Харчілава надійшла до лікарні з відкритою травмою голови ввечері 26 травня. Вона була в стані легкого сп'яніння і почувалася погано. Близько 22:00 вона вийшла з лікарні.

Рідні нічого не знали про жінку кілька днів, після чого звернулися до волонтерів з проханням допомогти в пошуках. Через два дні її знайшли після того, як поліція перевірила записи камер спостереження біля лікарні.

Тіло лежало в зеленій зоні - близько 100 метрів від входу, де часто бувають двірники. Однак його ніхто не помітив. За попередніми даними, смерть некримінальна. У лікарні проводиться службове розслідування, яке встановить, чи мали право лікарі відпускати пацієнтку в такому стані.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Борщів (Тернопільська область) співробітники моргу переплутали тіла двох померлих пацієнток , які були в однакових чорних целофанових пакетах, і віддали родичам тіло чужої жінки.