RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Росіянам заборонили займатися сексом після вакцинації: названа причина

Росіянам заборонили займатися сексом після щеплення вакциною "Супутник V", яка провалила випробування і зазнала краху в захисті від коронавирусу.

Про це повідомляє РІА "Новости" в Telegram.

"Секс - це дуже енерговитратне заняття, тому ми попереджаємо людей, які вакцинувалися, про те, що підвищені навантаження, в тому числі заняття сексом, не рекомендовані після вакцинації", - сказав заступник міністра охорони здоров'я Саратовської області Денис Грайфер.

Потім виявилося, що фізичні навантаження при вакцинації не протипоказані. Так у МОЗ спростували свою ж заяву, тим не менш, не рекомендуючи не займатися сексом перші три дні після вакцинації.

"Протягом 3 днів після будь-якої медичної маніпуляції, в тому числі щеплення, в тому числі від коронавирусу, не рекомендуються важкі фізичні навантаження", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Супутник V" не включений в перелік вакцин, дозволених ВООЗ для використання в надзвичайних ситуаціях, і заборонений в Україні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російський спортсмен розповів про побічні ефекти вакцинації від коронавірусу. Йому важко дихати, практично задихається.