RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У Росії прогримів вибух на газопроводі - вогненний "гриб" видно здалеку: фото і відео

У понеділок, 26 липня, в Прикам'ї на магістральному газопроводі стався вибух. За офіційною інформацією, жертв і постраждалих немає.

Про це пише 59.ru.

Пресслужба ТОВ "Газпром Трансгаз Чайковський" повідомила, що о 18 годині 15 хвилин по Москві в Пермському краї на 1595-му км магістрального газопроводу "Уренгой - Центр II" біля річки Силва сталася разрерметізація із загорянням. Постраждалих немає.

Співробітники МНС перекрили засувки та гасили суху траву, яка загорілася в результаті вибуху на площі 2 га. За інформацією рятувальників, загрози для житлових будинків немає.

Місцева жителька Любов Самсонова поділилася враженнями в соціальних мережах: "Горить газ, полум'я вище церкви, дуже страшно. Вибухова хвиля в районі 1 км, вибило вікна. П'ємо валер'янку ".

Інший очевидець події написав: "Тільки що був вибух на газовому трубопроводі біля села Морозов поблизу селища Шумов Кішертского району. Хвилин десять був сильний гул і велика хмара після вибуху. Зараз йде чорний дим".

Раніше ми писали, що в результаті потужного вибуху в житловому будинку в Нижегородської області загинуло немовля. Ще семеро людей отримали опіки обличчя та черепно-мозкові травми.