RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У Росії по-звірячому вбили сім'ю адмірала у відставці - загадковий злочин заплутав поліцейських

У Санкт-Петербурзі жорстоко вбили сім'ю адмірала флоту у відставці Леоніда Лобанова, сам же він помер напередодні при загадкових обставинах.

Про це повідомляє "Фонтанка".

"Трагедія спливла на поверхню ввечері 24 липня, коли з Мурманська в поліцію зателефонувала стурбована 63-річна дочка адмірала. Вона просила, щоб хто-небудь із співробітників приїхав і розкрив двері в квартиру на вулиці Бутлерова, 8, де проживають її мати і брат. Привід був нехороший - сусіди поскаржилися їй на сильний неприємний запах. Ближче до півночі поліцейські змогли випиляти замки з украй надійних сталевих дверей", - йдеться в повідомленні.

У квартирі на дивані виявили тіла 84-річної дружини і 56-річного сина. З квартири нічого не пропало. За даними видання, вже встановлено, що подвійне вбивство сталося не пізніше 16 липня.

Дивину справи зазначають в тому, що самого адмірала, 86-річного Леоніда Лобанова, збила електричка за пару тижнів до трагедії в квартирі.

"Трагедія страшна ще й тим, що Слідчий комітет не сумнівається: винуватець - сам заслужений підводник", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії чоловік убив представників влади.