RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Таксист-убивця по-звірячому розправився з коханою і наклав на себе руки: фото

У Росії таксист жорстоко вбив свою дівчину і скоїв суїцид в авто. Нелюд не зміг пережити розставання з нею.

Про це повідомляє Znak.

"У Ленінградській області у кар'єру поблизу села Таменгонт виявлено тіло 45-річного Миколи Хрустальова, підозрюваного у вбивстві 43-річної Ганни Парфеновой, яку знайшли пізно ввечері 27 липня повішеною на дроті її автомобіля біля будинку на Пулковської шосе", - йдеться в повідомленні.

Причиною трагедії могло стати те, що Анна розірвала відносини з Хрустальовим після 10 років спільного життя. Він був наркоманом, бив її, брав гроші в борг. Дівчина пішла до психолога, той допоміг їй набратися сил для розриву.

"Чоловік же не зміг змиритися з розставанням, постійно телефонував і навіть погрожував: говорив, що наслідки цього вчинку" можуть бути непередбачуваними "... В день вбивства Микола в черговий раз прислав Ганні голосові повідомлення, просив вийти до нього, вона відмовилася. Тоді він попросив її вийти на кілька хвилин, нібито у нього відвалився провід з акумулятора і потрібно його прикрутити за допомогою викрутки, що зберігається в багажнику її Mitsubishi Outlander", - йдеться в повідомленні.

Цими ж проводами чоловік її задушив. Хрустальов залишив свій Volkswagen будинку, втік на машині загиблої Mitsubishi Outlander. Через кілька днів його знайшли мертвим в автомобілі в лісі, його ноги стирчали з вікна машини.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії поліцейський зустрічався з 15-річною дівчинкою, а потім по-звірячому її вбив.