RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Росії горе-коханець зарізав п'ятьох членів сім'ї своєї коханої

У Хакасії (Росія) чоловік, раніше судимий за вбивство і грабіж, посварився зі своєю дівчиною і зарізав її сім'ю, в тому числі 8-річну дівчинку.

Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Трагедія сталася в селі Джирім: загинула 56-річна мати дівчини, її 8-річна внучка, 19-річний син, 58-річний співмешканець і його брат-близнюк.

Підозрюваного у вбивстві затримали, це 36-річний місцевий житель. За його словами, він був закоханий у дівчину, вони зустрічалися, але вона поїхала з села. Пізніше вона по телефону намагалася порвати з ним і сказала, що у неї з'явився інший чоловік.

Покинутий коханець всю ніч пив алкоголь, а вранці пішов і убив її сім'ю. Потім він хотів повіситися, але передумав і пішов до друга. Звідти він зателефонував дівчині і розповів про те, що трапилося.

У лютому підозрюваний вийшов з колонії. Тоді односельці допомогли йому облаштувати занедбаний рідний дім, а він залякував їх, стверджуючи, що легко здатний комусь відрізати голову. З дівчиною, чию сім'ю він убив, вони були разом всього два місяці.

Як повідомляв "Апостроф", селі Кожухівка під Києвом чоловік задушив свою дружину, яка відмовилася йому готувати їжу вночі.