RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

На росТВ пропагандистка розпсихувалася через пісеньку українських військових про Путіна: відео

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва впала в істерику через те, що під час репетиції параду до Дня Незалежності України в Києві військові заспівали відому кричалку "Путін - х ** ло".

Це сталося під час пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" на телеканалі "Росія-1".

Скабєєва кричала і не давала нікому в студії себе перервати.

"Офіційно визнали в армії українській, що це не фейк. Визнали в Міноборони. Більш того, сьогодні була нова репетиція вдень. І ви не повірите, ці сволоти знову вийшли, сподіваючись на транзит газу з цими пекельними кричалками. Вони в захваті... Вони пишаються... А також найбільш пробиті стверджують, що це повинно стати офіційним армійською привітанням", - кричала Скабєєва.

Вона також вважає, що нібито президент України Володимир Зеленський повинен знайти винних і принести публічні вибачення.

"І цей чорт ще каже, що президент Росії занадто емоційний. Зеленський заявив, в газеті написав американській", - говорить пропагандистка.

Це вже не перший ефір, в якому Скабеева "біситься" через виконання українськими військовими пісні "Путін - х ** ло". У попередньому ефірі вона назвала пісню русофобською і образливою, обізвала нашу країну "українським Талібаном".

Раніше ми показали фоторепортаж спільної репетиції сил сектора безпеки та оборони України, які візьмуть участь в параді до Дня Незалежності України, що пройшла в п'ятницю, 20 серпня, на річці Дніпро.