RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Загибель глави МНС Росії: що відомо про режисера, якого він намагався врятувати

У середу, 8 вересня, в Норильську на навчаннях загинув глава МНС РФ Євгеній Зінічев. У відомстві підтвердили, що чиновник намагався врятувати кінорежисера Олександра Мельника.

Про це пише Telegram-канал "RT на русском".

Режисер приїхав в Норильськ для вибору місця зйомок свого нового документального фільму, присвяченого розвитку Арктики та Північного морського шляху. У момент загибелі він перебував в місці проведення міжвідомчих навчань, організованих по лінії МНС Росії.

За словами очевидців, Зінічев та Мельник стояли на краю виступу, з якого режисер зірвався в воду. Глава МНС кинувся за Мельником і розбився об виступаючий камінь. Кінорежисер теж загинув.

Олександр Мельник - відомий російський кінорежисер і сценарист, член Гільдії кінорежисерів Росії. Він здобув популярність завдяки таким картинам як "Нова Земля" і "Територія". Був лауреатом премії "Ніка" та членом однойменної Академії кінематографічних мистецтв.

Раніше ми писали, що в Підмосков'ї в житловій багатоповерхівці після вибуху обрушилися три поверхи. За попередніми даними, причиною вибуху став витік газу.