RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії прогримів ще один смертельний вибух в житловому будинку: відео

У селищі Солідарність під містом Єлець Липецької області Росії, всього через кілька днів після смертельного вибуху газу в багатоповерхівці в підмосковному Ногінську, також прогримів вибух у двоповерховому будинку. Загинули щонайменше двоє людей, один з яких - 11-річний хлопчик.

Про це повідомляє РІА "Новости".

Вибух прогримів близько 1:00 ночі, обрушився один під'їзд, пожежі не було. Під завалами знайшли тіло жінки 1971 року народження та 11-річного хлопчика. Також тривають пошуки пенсіонера.

За попередніми даними, постраждали ще шестеро людей, серед них одна дитина. П'ятеро людей госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Всього в будинку прописані 47 людей, але не всі живуть там. Він був побудований в 1970 році, але як заявила місцева влада, будівля не була аварійною. У ліквідації наслідків НП беруть участь близько 260 осіб і 58 одиниць техніки.

Як повідомляв "Апостроф", на початку вересня в Німеччині прогримів потужний вибух в житловому будинку. В результаті інциденту, який стався в околицях Баварії, будівля обвалилася і почало горіти.