RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Попросив подбати про кота: про що пермський стрілок написав в останній записці

Вранці в понеділок, 20 вересня, в Пермському державному університеті 18-річний Тимур Бекмансуров влаштував стрілянину, в результаті якої загинули шість осіб. Перед відходом з дому пермський стрілок залишив записку, в якій подбав про долю свого домашнього улюбленця.

Фото записки опублікував Telegram-канал SHOT.

"Якщо з моєю матір'ю щось станеться, передайте кота родичам. Кіт вже точно тут не винен", - написав Бекмансуров на білому аркуші паперу друкованими літерами, перед тим як відправитися вбивати.

Послання виявили співробітники поліції під час обшуку у квартирі пермського стрілка, де той мешкав разом з матір'ю.

Мати Тимура Бексмансурова також розповіла, що бачилася з сином йдучи на роботу. Він побажав їй доброго ранку і почав збиратися на заняття. Ніяких конфліктних ситуацій між ними не виникало. Жінка додала, що Тимур був домашньою і спокійною людиною, "нікуди не ходив, нічого поганого не робив".

Нагадаємо, Тимур Бекмансуров відкрив стрілянину з помпової рушниці в Пермському державному університеті, в ході якої смертельно поранив шістьох людей. Першою жертвою пермського стрілка став охоронець, який намагався перешкодити йому проникнути на територію навчального закладу.