RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

ЗМІ розповіли цікаві подробиці в'їзду Саакашвілі до Грузії

Експрезиденту Грузії Міхеїлу Саакашвілі, якого затримали 1 жовтня, допоміг перетнути кордон водій трейлера Ельгуджа Цомая. Йому також належить будинок, в якому затримали Саакашвілі.

Про це повідомляє CNews з посиланням на своє джерело.

"Ельгуджа Цомая родом з Абашиї. Будинок, де заарештували Мішу (Саакашвілі - Ред.), також належить Ельгуджі. Окрім нього, про приїзд Саакашвілі в Грузії майже ніхто не знав", - поінформувало джерело.

Співрозмовник видання також додав, що колишній президент Грузії в'їхав в країну з причепом Ельгуджі і всю дорогу сидів в обтічнику кабіни авто. Сам Цомая возить трави з Грузії в Україну.

Трейлер, в якому знаходився Саакашвілі, перетнув держкордон в Поті.

"Причіп в'їхав в Поті, де Ельгуджа змінив машину і на своїй машині відвіз Саакашвілі в Батумі. Відео, розміщені Мішею, були зняті в Батумі напередодні ввечері, проте, за моєю інформацією, ці ролики були завантажені в соціальну мережу з Тбілісі", - уточнило джерело.

Крім того, співрозмовник видання заперечує, що Міхеїл Саакашвілі перебував у країні чотири дні. Він також додав, що у Ельгуджі Цомая раніше були проблеми з правоохоронними органами України.

Нагадаємо, в Грузії Саакашвілі звинуватили в підготовці перевороту.

Раніше ми розповідали, що затриманому Саакашвілі запропонували угоду для повернення в Україну.