RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Обличчя сучасної Московії: мережі повеселили фото залізної Снігуроньки в Росії

Напередодні Нового 2022-го року в Костромі встановили залізну Снігуроньку, яка викликала бурхливу реакцію соцмереж, де її порівняли з пам'ятником Оленці.

Фото чергового російського "шедевра" опубліковано у Twitter-акаунті Lt Nixxön.

"У Костромі встановили Снігуроньку. Це закінчений вигляд. Влада сказала, що їй так більше подобається", – написав автор публікації.

Користувачі соцмереж не обійшли своєю увагою залізну "красуню", згадавши й про її "рідну сестру" Оленку, яку врешті-решт демонтували через жахливий вигляд.

На думку Бориса Черника, залізна Снігуронька "ще нічого", якщо на неї дивитися вночі. Він порівняв "арт-об'єкт" із російською економікою, яка теж виглядає непогано, якщо поглянути крізь призму телебачення.

"Це пам'ятник нинішній Русі. Амінь!", - написав чоловік під ніком Хват Ухватов.

"Обличчя сучасної Московії. Зроблено з гівна та палиць. Величезна, але порожня всередині та потворна. І дуже швидко горить", – висловив своє ставлення не лише до Снігуроньки, а й до самої Росії Роман Бондаренко.

Коментатор Дмитро Калених зазначив, що "скріпи, вони такі".

Раніше ми писали, що у популярної своїм відразливим виглядом скульптури Оленки з часів її встановлення в Нововороніжі у грудні минулого року та швидкого демонтажу, з'явилося багато послідовників. Так, у Павлові Нижегородської області Росії встановили біля РАГСу пам'ятник молодятам, який навіює на перехожих страх і жах, як рік тому Оленка.