RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Росії малолітні садистки по-звірячому розправилися з сусідом: фото і деталі резонансного вбивства

Дві школярки в Хабаровському краї жорстоко вбили 60-річного пенсіонера.

Про це пише видання "Комсомольська правда".

Трагедія сталася у Ванінському районі, де дівчатка-підлітки здійснили розправу над літнім чоловіком. Садистки 14 і 16 років вдерлися в будинок до пенсіонера і почали завдавати йому ударів.

За даними силовиків, школярки знали, що чоловік має проблеми зі здоров'ям і спиратися він, ймовірно, не буде. Поки пенсіонер ще був притомний, садистки змусили його віддати всі накопичення – 10 тисяч рублів. Після цього подруги накрили чоловіка дверима і почали стрибати на них.

На цей момент на місце НП уже прибули правоохоронці, які затримали школярок. Постраждалого пенсіонера госпіталізували до лікарні, проте медикам не вдалося його врятувати.

Слідчі поки що не можуть назвати мотив вчинку місцевих школярок. Фахівці припускають, що садистки 14 та 16 років намагалися зняти шок-контент для соціальних мереж для отримання "хайпу".

Загиблим виявився 60-річний колишній моряк, який зловживав алкоголем та мав проблеми зі здоров'ям. Суд за клопотанням сторони звинувачення відправив школярок під варту. Відносно малолітніх убивць порушили кримінальну справу за ч.4 ст. 111 КК РФ - "Умисне завдання тяжкої шкоди здоров'ю, по необережності спричинило смерть потерпілого".

Раніше ми розповідали, що в Чехії знайшли мертвим молодого українця.