RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Його погойдував вітер: мережі повеселіла поведінка Путіна на різдвяній службі, відео

Президент Росії Володимир Путін осоромився під час різдвяного богослужіння.

Про це пише видання Знак.

З нагоди Різдва Володимир Путін прийшов на богослужіння до храму Спасу Нерукотворного Образу, розташованого на території його президентської резиденції.

Журналісти звернули увагу, що глава РФ був на службі без краватки, часто хрестився і навіть хитався.

Пізніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков спробував виправдати російського президента після його участі у різдвяному богослужінні.

За його словами, на службі, крім глави держави, також були присутні кілька священнослужителів, а парафіян на богослужіння не пустили через пандемію коронавірусу. Дмитро Пєсков також заявив, що Володимир Путін "не погойдувався".

Користувачі з гумором відреагували на конфуз Володимира Путіна під час святкового богослужіння. Деякі коментатори пожартували, що президента РФ хитав вітер, а хтось припустив, що це хитався не глава держави, а храм, де він був.

"Вібрував", "Просто він дрібний зухвалий диктатор і пояснювати тут нічого", "Часу на розгойдування не було", "Він не був один, був ще вітер, який його і хитав", "Це храм погойдувався", "Він не погойдувався, його просто штирило", "Земля його вже не носить, ходить ходуном під ногами", "Путін жиром заплив", "Диявола мотає, погано йому в церкві!", "Плешивий нюхнув перед службою", "Дід розгойдується", - написали користувачі у коментарях.

Раніше ми публікували яскраві фотожаби на новорічне привітання Володимира Путіна.