RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

У Путіна знайшлася таємна племінниця, яка має мільярдний бізнес: фото

Російські журналісти-розслідувачі назвали ім'я ймовірної племінниці Володимира Путіна - вона володіє багатомільярдним бізнесом у Кузбасі.

Про це повідомляє сайт "Агентство".

За даними журналістського розслідування, йдеться про дружину губернатора Кемеровської області Сергія Цивільова, Ганну. Зазначається, що її дівоче прізвище насправді – Путіна.

Сім'я Путіних. У другому ряду крайня справа – Ганна Цивільова Фото: "Агентство"

Як повідомляється в розслідуванні, вона народилася в Івановому, її батько є двоюрідним братом президента Росії. У 1990-х вона працювала психіатром, а після приходу Путіна до влади переїхала до Москви, де почала займатися постачанням медичного обладнання. У 2007 році вона стала дружиною Сергія Цивільова, у шлюбі у них троє дітей.

Обласна психіатрична лікарня "Богородське" в Іваново, де працювала Ганна Цивільова Фото: "Агентство"

Ганна Цивільова з чоловіком Сергієм Фото: адміністрація Уряду Кузбасу

У Москві Ганна працювала менеджером спочатку в державному "Медтехпостачі", потім у приватній фірмі Digimed, а потім у вугільній компанії "Колмар". За даними видання, вони отримали актив від друга президента, бізнесмена Геннадія Тимченка - до цього йому належали 60% "Колмару".

Її чоловік Сергій Цивільов, за даними журналістів, народився в Україні, закінчив Севастопольське військово-морське училище, а потім служив на Північному флоті.

Сергій Цивільов у молодості Фото: "Агентство"

Після служби він займався бізнесом, а у 2018 році, після трагедії у торгівельному центрі "Зимова вишня" став губернатором Кемеровської області - його дружина очолила Раду з питань піклування у соціальній сфері. За даними журналістського розслідування, саме Ганна стоїть за ухваленням важливих рішень її чоловіком.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі було опубліковано відео будівельних робіт на території і всередині так званого "палацу Путіна" у Геленджику, який став об'єктом скандального розслідування російського опозиціонера Олексія Навального.