RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії військові на БТР влаштували смертельну аварію на трасі: фото та відео

У Воронежській області Росії військові на БТР спровокували дорожньо-транспортну пригоду, через яку загинула жінка та постраждав 25-річний водій.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Так, бронетранспортер відстав від основної колони Першого танкового полку Таманської дивізії та затих на 25-му кілометрі траси Воронеж-Нововоронеж, біля знаку Новоусманський та Каширський район. У цей же час їхав BMW, який врізався у військовий БТР, тому що не помітив перешкоди на дорозі. Від удару авто вилетіло на зустрічну смугу та зіштовхнулося з Toyota. Загинула 54-річна пасажирка, а водія госпіталізували медики.

Причиною зупинки БТР на дорозі став двигун, який вийшов з ладу.

У російській соцмережі "VK" син очевидиці аварії, яка їхала за BMW, розповів подробиці. За його словами, БТР стояв без світлової індикації, а водій BMW побачив бронетранспортер надто пізно, щоб встигнути зманеврувати. Він зазначив, що ніхто з військових не сигналізував іншим машинам, що на дорозі броньована перешкода. Чоловік додав, що супроводу БТР також не було.

Фото: vk.com

Фото: vk.com

Фото: vk.com

Фото: vk.com

Раніше ми писали, 13 липня в Ставропольському краї РФ БТР Росгвардії врізався в маршрутне таксі "ГАЗель". Загинули двоє людей, ще кілька дістали поранення.