RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Бомбили самі себе? У мережі вказали на важливий момент в авіаударі по Бєлгороду

Українські військові не могли бомбити нафтобазу в Бєлгороді з двох причин – на кордоні РФ патрулюють ППО, а гелікоптери, помічені на місці злочину, російського виробництва.

Так, у мережі звернули увагу, що два гелікоптери, які зняли очевидці на відео, – це російська розвідувально-ударна машина Ка-52 "Алігатор", яких немає на озброєнні України.

Крім того, на думку журналістів InformNapalm, українські вертольоти в принципі не змогли б потрапити на територію РФ, оскільки її кордон "усіяний" системами протиповітряної оборони.

Жителі Білгорода стурбовані подією та обговорюють ситуацію в одній із соціальних мереж. Одні потихеньку розплющують очі на те, що відбувається навколо, починають сумніватися в правдивості слів влади щодо безпеки міста, і цікавитися, що ж насправді відбувається в Україні, з метою передбачити можливий розвиток подій.

Інші дотримуються версії про те, що в нафтобазу стріляли ЗСУ та обурюються, як можна просто так залетіти на територію чужої країни та завдавати шкоди, очевидно, забуваючи, що відбувається у сусідній країні через РФ.

Ще одна категорія людей вважає, що "дали притулок усім підряд" (маючи на увазі біженців з України) і тепер вони зливають інформацію про місцезнаходження об'єктів.

Раніше ми публікували відео моменту вибуху в Бєлгороді.