RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Російські військові масово потрапляють у ДТП у Білорусі: фото та відео

Російські окупанти, яких вивели з України на територію сусідньої Білорусі, все частіше потрапляють до дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомляє "Апостроф".

Незважаючи на те, що лояльний до Кремля режим Лукашенка намагається приховати факти ДТП за участю окупантів, у нього це не виходить здійснити. Кілька днів тому в районі населеного пункту Комаріно російські військові на БМД-2 відлетіли в кювет - при цьому на бронемашині порвався гусениця.

За даними, опублікованими в Telegram-каналі "Беларускі Гаюн", росіяни були у нетверезому вигляді - на фото також можна побачити пляшку зі спиртним.

Про подібні події повідомляло також видання "Флагшток". 2 квітня біля населеного пункту Борщівка, що знаходиться поряд із кордоном України, Білорусі та Росії, мікроавтобус зіткнувся із військовим фургоном "УАЗ".


В іншому населеному пункті - Мозир - російська військова вантажівка "КАМАЗ" опинилась на узбіччі.

За день до цього, 1 квітня, стало відомо про те, що поблизу села Іванівка у Речицькому районі на трасі М10. Офіційно повідомлялося, що в ДТП постраждали легковий автомобіль Volkswagen і вантажівка Mercedes-Benz 814, але на кадрах було видно 2 БТР і "КАМАЗ" з маркуванням "V" - символікою російської армії.

Раніше ми повідомляли, що в окупованому Донецьку орки на танку влаштували ДТП - танк врізався в маршрутку.