RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Чекаємо на некролог Путіна: фотожаби та реакція мережі на смерть Жириновського

У середу, 6 квітня, помер російський політик, відомий україноненависник і шовініст Володимир Жириновський. Ця новина не залишилася поза увагою з боку українського суспільства - як відомі люди, так і прості громадяни прокоментували у соцмережах "відправлення Жириновського на концерт до Кобзону".

"Апостроф" зібрав добірки коментарів та фотожаб на цю тему.

Голова патрульної поліції України Євген Жуков на своїй сторінці у Facebook опублікував фрагмент виступу Жириновського на одному з ефірів у пропагандиста Володимира Соловйова – він тоді розповів "анекдот", потім засміявся і сказав: "Що, вам не смішно? Це Росія!".

"Дякую, Вольфичу, ми всі сміємося", - прокоментував Жуков.

Колишній міністр інфраструктури України Владислав Криклій назвав смерть Жириновського "дублем два" (з урахуванням попереднього повідомлення про його смерть - "Апостроф").

"Таки приєднався до Кобзона в дуже тепле місце", - заявив Криклій.

Політичний аналітик Павло Нусс вважає , що слідом за Жириновським потрібно чекати смерті Путіна та Росії як такої.

Журналіст "Української правди" Михайло Ткач зазначив, що зараз "за поребриком стільки людей уперше в житті позаздрили Жириновському".


Колишній в.о. голови ДСНС України та екс-радник голови МВС України Зорян Шкіряк побажав Жириновському горіти в пеклі та назвав його "фашисткою гадиною". У той же час, журналіст Володимир Семків з іронією прокоментував смерть Жириновського.

"За інформацією Генштабу ЗСУ, станом на цю добу жиринівський помер 18 600 разів. І далі буде", - написав він у Facebook.

Тим часом, на сторінці у Facebook "Вартові Еспресо" з'явилася фотожаба з Жириновським у труні.


Крім того, в мережі з'явилися інші фотожаби на тему смерті Жириновського.

Також у мережі з'явилося відео на смерть кремлівського блазня.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що про смерть Жириновського повідомили ще 25 березня, але після цього Володін спростував інформацію.