RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Путін проти генералів: як у Росії шукатимуть "шпигунів" і шитимуть "зраду"

Президент РФ Володимир Путін постійно намагається показувати себе переможцем. Тому коли програє на війні в Україні, він представить себе переможцем у Росії.

Про це радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив 24 каналу.

На його думку, щоб "перемогти" всередині РФ, потрібно буде викрити "змову" проти Путіна та Росії.

"І пара-трійка генералів ФСБ, п'ятеро генералів військових, ще хтось із російського МЗС повинні будуть викрити чергового "маршала тухачевського", який замишляв проти "владімвладімірича" особисто, вкинув його в авантюру, зіпсував відносини перед усім світом. І хоча російська армія "виконала завдання у спецоперації", шпигуни завадили виконати їх у повному обсязі. Шпигунів - посадимо, "владімвладімірич" - переміг ", - описав можливу ситуацію Арестович.

За його словами, за провал війни в Україні вже було знято з постів трьох командувачів армій і главу 5-го управління ФСБ, який був єдиним главою управління, що входив до "малого кабінету радбезу РФ".

"Це ранг на чотири рівні нижчий за всіх тих, хто сидить у цьому кабінеті , - каже радник керівника ОПУ. - Але його управління має величезне значення, оскільки він відповідав за український напрямок. Якщо він заїхав у СІЗО "Лефортове", це означає, що буде не останнім, кого посадять”.

Арестович додав, що російським генералам потрібно все це розуміти: "Чим вищі обіцянки взяти Краматорськ (які ви даєте шостий тиждень і не візьмете), будете сидіти і нести особисту відповідальність. Тому потрібно вибирати - або Путін, або ви".

Раніше "Апостроф" писав, що керівника "5-ї служби" ФСБ РФ генерала Сергія Бесіду, який провалив розвідку напередодні вторгнення Росії в Україну, з домашнього арешту перевели у СІЗО "Лефортове".