RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Свято у дурдомі: з'явилося відео дитячого "параду перемоги" у Росії

В одному з дитячих садків на Росії дітей змусили урочисто марширувати на лінійці біля будівлі установи з танками з літерою "Z" та у радянській військовій формі.

Відповідне відео опублікувала заступник директора в Авіакосмічному ліцеї у Києві Тетяна Іванюк на своїй сторінці у Facebook.

"Представляємо вашій увазі святкування Дня перемоги в Росії. Головні герої відео - підготовча група "Крапелька" та друга молодша група "Семиквіти", - написала вона.

На маленьких дітей натягли форми радянських військових медиків, танкістів, офіцерів, льотчиків. Дівчатка та хлопчики виходжують на відео у саморобних танках та вертольотах, на яких намальовані буква "Z", комуністичні червоні зірки та вставлений прапор РФ одночасно. Попереду кожної групи марширують гордо їх виховательки.

Весь їхній "військовий парад для найменших" озвучує працівниця дитсадка в мікрофон, яка оголошує групи та їхніх виховательок. На задньому фоні лунають військові пісні.

Раніше ми писали, у понеділок, 9 травня, на Росії відзначатимуть свято перемоги над нацизмом і фашизмом, що є одним із найбільших приводів для кремлівської пропаганди "перемоги". Користувачі соціальних мереж вже встигли проявити свої креатив та почуття гумору, створивши десятки мемів, ілюстрацій та фотожаб на тему майбутнього "сакрального дня" для РФ.