RU  UA

Рашисти знищують українців за одне слово: експерт пояснив, від чого звіріють окупанти

Росіяни ненавидять саме слово "свобода" і ставлять імперський устрій та кріпацтво в ранг святого. Саме тому російські окупанти прагнуть знищити українців, у памʼяті яких є незалежна Україна та розуміння, як живуть люди у вільній країні.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив полтіттехнолог Юрій Подорожній.

"Сьогодні російська федерація поставила перед собою задачу не просто зруйнувати і нанести якусь матеріальну шкоду Україні, а в першу чергу – скоротити кількість людей, в памʼяті яких є незалежна Україна, в памʼяті яких є можливість жити у вільній країні. Вони знищують нас, бо для них саме слово "свобода" неприємне. Тому вони звертаються до імператорів, до монархії, до кріпацтва. Вони це вводять в ранг всього святого, що може бути в цій країні, знищуючи свободу як явище. Два історичних контенти між собою зустрілися: свободи і несвободи. Їх просто розриває на частини через те, що тут є свобода, що тут є розвиток", - пояснив Подорожній.

За словами політтехнолога, росіяни ненавидять навіть одне з головних свят своєї країни - день росії.

"Саме тому на цей день росії вони плювати хотіли з великої колокольні. Тим більше, що днем росії він став нещодавно. Це ж як наше 24 серпня - День Незалежності. Вони ж ненавидять самі ці свято, принаймні правляча еліта, бо від кого вони стали незалежними? Вони зараз нам розповідають про те, що вони є правонаступниками Радянського Союзу, і весь світ, до речі, з цим погоджується. Але насправді хто одним із перших оголосив декларацію про державний суверенітет, принаймні раніше за Україну? Це була російська федерація. Ледь не за Литвою вони оголосили декларацію про державний суверенітет, фактично про свою незалежність. Вони відʼєдналися від Радянського Союзу тоді, граючись у велику політику. Тому вони і до свого дня народження, до свята своєї держави ставляться таким чином. Росіяни досі не розуміють цього свята", - наголосив експерт.