RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Путін впав у кому, у Кремлі шукають наступника – ЗМІ

Президент РФ Володимир Путін після операції з видалення ракової пухлини нібито впав у кому, а його життєдіяльність підтримують за допомогою систем штучного життєзабезпечення.

Про це з посиланням на джерела у розвідці повідомляє "Обозреватель".

Як пише видання, у Путіна проявилися всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура головного мозку, його організм не реагує на біль. Глава РФ перебуває у стані деструктивної коми.

За даними джерел, оточення господаря Кремля вирішило приховати інформацію про стан Путіна. Вони планують тримати всіх у невіданні, допоки Кремль не визначить, хто стане наступником президента РФ.

До того часу на публіці замість російського лідера з'являтиметься його двійник, що дозволить створювати потрібну картинку для медіа.

Нагадаємо, відомий астролог Влад Росс давав "Апострофу" прогноз, що в липні в ході війни з Україною з російськими окупантами відбудеться перелом, причиною якого буде переворот в Росії.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ролі наступників Путіна у Кремлі розглядали мера Москви Сергія Собяніна, заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва та першого заступника голови АП Сергія Кирієнка.