RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Путін не буде президентом? У Росії вигадали йому новий титул

У Росії хочуть змінити термін "президент" на державному рівні, оскільки це слово іноземного походження і нібито чуже для росіян. Замість "президента" хочуть використати термін "правитель".

Про це повідомила пресслужба партії Росії "ЛДПР" російському виданню РБК.

"У радянські роки він використовувався критично, всі президенти були в західному світі. І раптом раптово в 1991 році ця назва встановилася і у нас", - вважають у партії країни-терориста.

Це питання вже порушувалося в Держдумі під час підготовки поправок до конституції Росії у 2020 році, але остаточного рішення не було ухвалено. Тоді всі партії та громадські організації, які були підключені до цього питання, висловлювали свої пропозиції щодо цього.

"У нас був великий комплект ідей, частково вони були прийняті. Але конкретно цю пропозицію з перейменуванням посади глави держави тоді, на жаль, прийнято не було. Але ми як і раніше вважаємо, що це було б правильно зробити", - сказали в прес -службі ЛДПР.

Нагадаємо, новини про можливі хвороби та усунення з посади президента РФ Володимира Путіна порушує питання щодо того, хто може стати новим президентом Росії. Західні експерти припускають, що наступник Путіна буде таким самим жорстоким і ворожим до України, а то й гірше.