RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Свого немає - вкрали чуже: росіян привітали з днем ВМФ плакатом з американським авіаносцем, фото

Місцева влада Тюмені з нагоди Дня військово-морського флоту Російської Федерації привітала мешканців міста плакатом, на якому зображений американський есмінець.

Про це пише місцеве видання 72.ru.

Курйозний плакат з нагоди Дня ВМФ з'явився на вулиці Республіки у Тюмені. Місцеві жителі звернули увагу на те, що зображення супроводжували американським есмінцем "Джордж Буш".

"Вчора син побачив у центрі міста на паркані плакат із привітаннями з Днем ВМФ. Тільки на плакаті зображений був чомусь американський авіаносець "Джордж Буш", - розповіла місцева мешканка у коментарі журналістам.

Влада Тюмені вже відреагувала на курйоз і зняла вітальний плакат з Днем ВМФ з вулиці Республіки. Міська адміністрація спробувала виправдатися та заявила, що представники військово-морського флоту самостійно займаються створенням подібних зображень. Проте, плакат із есмінцем "Джордж Буш" є "несанкціонованою картинкою".

Зазначимо, що це вже не вперше, коли росіяни потрапляють у подібні конфузи. Так, з нагоди "Дня перемоги" у Свердловській області повісили плакати із зображенням бійців Третього Рейху, який представили у вигляді радянських ветеранів.

Ще один подібний конфуз стався у 2017 році. У Краснодарському краї з нагоди "23 лютого" з'явилися плакати з поздоровленнями, на яких зобразили українських військовослужбовців.

Раніше ми розповідали, що українські фанати на футбольному матчі потролили Володимира Путіна смішним плакатом.