RU  UA

В Росії вже почався розкол: хто першим вийде зі складу РФ

У росії вже почалися процеси розпаду імперії, які ще не видно неозброєним оком. Найбільш імовірно, що першою зі складу рф вийде Чечня.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив нардеп від фракції "Слуга народу" Олег Дунда.

"Розпад російської імперії – це питання часу. І досить швидкого часу. У них вже відбуваються ці дезінтеграційні процеси, які неозброєним оком ще не видно. Більше того, я вам скажу: першим, хто піде на проголошення своєї незалежності, швидше за все, буде Кадиров", - пояснив Дунда.

За словами депутата, за останні два тижні Кадиров зробив дві заяви, на які варто звернути увагу.

"По-перше, щоб йому надали ППО. Де Україна, а де Чечня? Яке там ППО? Навіщо там ППО? Які там літаки? Там крім російських літаків нікого немає. По-друге, була його заява, що вони не будуть вже надсилати свої батальйони з Чечні до України. Я розумію, чому. Щоб у Кадирова залишилися силові інтструменти, які в нього є", - зазначив нардеп.

Нині в Кадирова є біля 20 тисяч бійців, і це не так багато.

"Якщо їх відправити до України, то вони всі залишаться на нашій землі. А з чим він тоді залишиться, чим він буде чинити спротив? А спротив проти кого? Або проти опозиції всередині – тобто вже недостатньо там поліції, повинна бути армія, батальйони. Це ж яка там опозиція існує?! Або проти Москви для визнання своєї незалежності. Ці слова не просто так були сказані", - резюмував Дунда.