RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

"Повноцінне повстання" проти Путіна близько - Newsweek

У Росії посилюється суспільне невдоволення режимом Володимира Путіна – все більше громадян країни виступають проти тирана та за припинення війни з Україною.

Про це повідомляє Newsweek.

Незважаючи на посилення репресій після 24 лютого 2022 року, у РФ не згасли протестні настрої. На фоні великих втрат серед солдатів і офіцерів, а також санкцій, почав виникати підпільний опір війні: люди підпалюють військкомати, знищують залізничні колії на шляхах слідування військової техніки, виводять з ладу склади та бази зберігання зброї і боєприпасів.

Однією з помітних у плані виявилася організація "Національна республіканська армія" , існування якої залишається загадкою. Однак саме вони взяли на себе відповідальність за загибель дочки ідеолога рашізму Олександра Дугіна Дар'ї Платонової, а також заприсяглися знищити Путіна та його режим.

Нагадаємо, депутати Ломоносівського муніципального округу Москви слідом за депутатами Санкт-Петербурга зажадали від кремлівського тирана Володимира Путіна залишити посаду президента Росії і піти у відставку.