RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ніколи не служив: у Росії на війну забирають батька п'ятьох дітей

Під часткову мобілізацію, яку оголосив у Росії глава Кремля Володимир Путін, як виявилося, потрапляють навіть ті, кому вона не загрожувала навіть у страшному сні, що тепер на практиці означає, що війна з Україною прийшла практично в будинок кожного росіянина.

Про це повідомляють росЗМІ.

Наприклад, у Бурятії не стали відкладати виконання указу Путіна в довгу скриньку і почали вручати повістки потенційному "гарматному м'ясу" одразу пізно ввечері 21 вересня.

Одним із призовників в Улан-Уде виявився чоловік журналістки Яніни Німаєвої, у якої п'ятеро дітей.

"Моєму чоловікові 38 років, він не в запасі, він не служив. Працює в нашому доблесному міському НС", - розповіла подробиці багатодітна мати, яка повідомила, що чоловікові було наказано з'явитися на "термінову зустріч" о четвертій ранку, а вже 14:00 вже було заплановано поїзд для відправлення до мобілізаційного табору перед відправкою на війну в Україну.


"Я розумію, що у нас плани. Нашій республіці потрібно зібрати 4 тисячі солдатів. Але якихось параметрів і принципів цієї часткової мобілізації повинні дотримуватися", - поскаржилася у відео жінка голові Бурятії, представнику партії влади Олексію Циденову.

Нагадаємо, українці підірвали мережі фотожабами на часткову мобілізацію Путіна.