RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

"Гойда, орки!": гурт "Ногу свело" записав новий антивоєнний кліп

Російський рок-гурт "Ногу свело!" презентувала мультиплікаційний кліп на пісню "Гімн приречених" ("Гойда, орки"), який створив російський мультиплікатор-опозиціонер, автор сатиричного мультсеріалу "Масяня" Олег Куваєв.

Відповідний мультиплікаційний співовид гурт "Ногу свело!" опублікував на своєму каналі на YouTube.

Читайте також: Росіяни здичавіли: "Ногу свело" присвятили землякам викривальну пісню "Покоління Z"

"Гойда, орки! Пускаем газы и нефть бурим. Пусть курит Третий Рейх, мы – Третий Рим! Решит начальник за нас с тобой, Кто грузом 200 полетит домой! Смотрите! Орки! Орки! Орки! К нам спустились с горки! Путь обреченных, Поезда заключенных, Племена отреченных, "Новичок" в труселя", – співається у новій пісні гурту.

Гостро іронічний виднограй показує життя "орків" в Росії. В ньому багато моторошних кадрів. Мультиплікатор передав весь жах російських пропагандистів, таких як Маргарита Симоньян та Дмитро Кисельов, які у кліпі зомбують населення.

Також там можна впізнати обличчя відомих російських артистів, яких у пісні називають "скоморохами", у тому числі одіозного актора Івана Охлобистіна, який на концерті у столиці Росії на честь окупації частини територій України викрикував "Гойда!".

Страшним монстром показали й російського диктатора Володимира Путіна, який почав війну в Україні. Крім того, у кліпі можна побачити російську армію та всюди їхній символ "Z".

"Для мене, як для професіонала, найвищою оцінкою цієї пісні є той факт, що Олег Куваєв відгукнувся на пропозицію про колаборацію та створив свій шедевр. До речі, із позитивних персонажів там лише Масяня та Макс, хоча з приводу другого не мені вирішувати”, - написав фронтмен гурту Макс Покровський під відео.

Раніше ми писали, що український співак Коля Серга показав анімований кліп на пісню про перемогу над Росією "Винесем орду".