RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Кинули у гарячу точку: російські "мобики" влаштували бунт і не хочуть здавати зброю, відео

Мобілізовані з Серпухова Московської області росіяни поскаржилися на те, що їх кинули на "передок" без озброєння та будь-якої підготовки - окупанти відмовляються повертатися на передову та віддавати зброю.

Про це свідчить відповідне відео, опубліковане у мережі.

Так, військовослужбовець, який представився Володимиром Гуріним, заявив, що його з іншими мобілізованими вивезли з Серпухова у невідомому напрямку. Пізніше стало відомо, що пунктом призначення виявилося село Макіївка Луганської області, куди "мобіків" "кинули на розтерзання" ЗСУ, давши з собою лише БК.

Читайте також: "Нам офіцери брехали": у Росії черговий бунт "мобиків", відео

"Нас заздалегідь ввели в оману, не було жодного виду підготовки, тільки снаряди дали. Народ в жаху, ми не знаємо, яке наше основне завдання. Зараз завдання – вижити. Нас залишилося не так багато, нас пошпарило. Але ми не поранені, не вбиті і ми не в полоні. З нами повелися дуже погано. Комбат від нас відмовився", – сказав він.

Росіянин також додав, що командування також відсутнє – мобілізовані командують самі собою, при цьому він визнає себе та інших "фаршем". Військові заявили, що готові воювати на другій, третій лінії, але не на першій.

Раніше ми публікували відео, як у Росії показово заарештовують "відмовників".