RU  UA

Путін може не дожити до березня: експерт спрогнозував кінець режиму

В Росії вже ведеться боротьба за владу між певними групами, що може призвести до падіння путінського режиму вже до березня 2023 року.

Про це в ефірі Апостроф TV повідомив полковник запасу СБУ, військовий експерт Михайло Притула.

За його словами, Путін збирається провести чергову хвилю мобілізації після нового року, щоб на початку весни піти з новими силами в атаку на Україну. Та є питання, чи сам російський президент доживе до початку весни.

"В Росії на болотах вже почалася боротьба за владу. Там з'являються нові персонажі, які хочуть бути наступниками, це може бути той же Пригожин, певні дії у цьому напрямку роблять Патрушев, Наришкін, Бортніков та Лавров. Вже є певні групи, які йдуть у напрямку транзиту влади до іншої людини в Росії. Є певні дії, які спрямовані на розмиття влади Пригожина, намагаються створювати інші військові кампанії, щоб у Пригожина не було монополії. В Кремлі побоюються такого розвитку ситуації, і це те, що загрожує владі Путіна вже сьогодні", – сказав Притула.

Як повідомляв "Апостроф", під час переговорів російського диктатора Володимира Путіна з президентом Казахстану Касимом-Жомартом Токаєвим у глави Кремля судомно смикалися ноги, що може бути ознакою хвороби Паркінсона.