RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Бавовна" високої якості: на ворожому аеродромі "Енгельс" вибухи, є жертви

У ніч проти 26 грудня, понеділка, країна-терористка Росія сколихнулася від потужної "бавовни": в Енгельсі на військовому аеродромі пролунав вибух.

Про це повідомили місцеві телеграм-канали.

У районі льотного стратегічного аеродрому ЗС РФ "Енгельс-2" лунали вибухи й повітряна тривога.

Читайте також: Наскільки ефективними є диверсії в тилу ворога: відповідь ветерана ЗСУ

Після вибуху на аеродромі спалахнула пожежа, яка сягнула площею 120 квадратних метрів. За попередньою інформацією, загинули три людини, ще чотирьох - госпіталізували.

Очевидці свідчать, що на місце вибуху виїхали карети швидкої допомоги та підрозділи МНС Росії, однак офіційно міська влада не підтвердила факт вибухів в Енгельсі.

"Співробітники силових відомств перевіряють дані про події на військових об'єктах в Енгельсі Саратовської області після появи в Telegram-каналах інформації про НС на аеродромі. Надзвичайних подій на цивільних об'єктах у місті не було, повідомив губернатор Саратівської області Роман Бусаргін", - написали в прокремлівському пропагандистському виданні ТАСС.

Як відомо, з аеродрому "Енгельс-2" російські окупанти здійснюють масовані ракетні атаки на українські міста. Там розміщена стратегічна авіація країни-агресорки Росії: Ту-95, Ту-160 тощо.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомо про безпілотник, який вже атакував літаки в російському Енгельсі.