RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Москві спалахнула нова потужна пожежа, лунають вибухи: відео

Останнім часом у Росії почастішали пожежі на стратегічних підприємствах і торгових центрах - 10 січня в Москві спалахнули складські приміщення автосервісу, а в середу, 11 січня, на паркуванні зафіксували загоряння автомобілів та місткостей з дизельним паливом.

Про це йдеться у російських Telegram-каналах.

Повідомляється, що місце для паркування з автомобілями спалахнуло на території нової Москви, наразі про причини пожежі невідомо.

Читайте також: У Москві спалахнула пожежа в будівлі МЗС Росії: відео

Крім того, неподалік розлилося і горить близько тонни дизельного палива, яке стікає в каналізацію. За інформацією Telegram-каналів, площа пожежі становить близько 50 кв. м.

Через тонни солярки, яка витекла в каналізацію і спалахнула, на одній зі станцій московського метрополітену Расказовці сталася потужна підземна пожежа - з-під землі вириваються вогняні гейзери. Варто зазначити, що таке загоряння гасити особливо складно, адже визначити з якого саме каналізаційного люка, решітки чи іншої земної ущелини вкотре вилетить вогонь практично неможливо.

Раніше ми писали, що в неділю, 20 листопада, в центрі Москви в районі трьох вокзалів спалахнула сильна пожежа внаслідок займання складського приміщення на Комсомольській площі. У ході розбору завалів на місці пожежі виявили тіла шістьох людей.